23 March 2011

PEMAIN YANG MUNGKIN KAMU JUAL ?

Sekiranya kamu adalah orang yang mempunyai kuasa dalam Chelsea FC, siapakah pemain Chelsea yang kamu akan jual untuk transfer window nanti? Siapa pula pemain yang akan kamu beli? Kalau aku, aku akan jual Bosingwa, Ferreira, Mikel, Malouda dan Turnbull. Untuk beli pula aku rasa perlukan seorang left back dan attacking midfielder.  Sila tinggalkan komen kat bawah ye... =D
Comments
10 Comments

10 fOOtbaLLcRaziEr's:

manggosteen said...

jual- kompom2 aku nak jual farreira ,drogba ngan hilario..drogba boleh bw byk duit..pastu bley bli player lain.

aku suka kalau nak beli iniesta..atau midfield lain yg boleh hold bola kat tengah,,

yo87 said...

yg iniesta mmg terbaik tapi aku x rasa Barcelona nak jual mamat tu. huhu

manggosteen said...

ahahaha..tu la pasal..kalau dpt iniesta pun jadi la..tak payah messi..tapi barca mmg tak kan lepas messi xavi ngan iniesta punya..trio terbaik..

aHMaDkEy said...

jual : ferreira.,mikel.,malouda dan drogba..macam off form je..baik cari player yang boleh bagi something new dalam chelsea..

beli : alexis sanchez :- minta la jadi beli mamat ni..confirm lagi hidup la kiri chelsea..kekekeke

Anonymous said...

drogba jgn jual kt real..
bhaye..

Anonymous said...

nape bahaya plak..?

Azriff Azmi said...

TRANSFER OUT:
Benayoun, Pereirra, Bosingwa,

TRANSFER IN:
F.Caentrao, Kaka, Pato, Romelu Lukaku

yo87 said...

Romelu Lukaku? Nice. =) New Drogba. kita pun dah dpt new Kaka. hehe

mohd said...

jual:drogba,banayoun,bosingwa,malouda,hilario
beli:lukaku,neymar,pastore,F.Caentrao


keeper x payah beli sebab aku rasa delac dah ada.neymar boleh main kiri.lukaku bolah main ngan torres klu pakai 2 sriker,klu pakai 1 sriker boleh letak pastore amc.F.Caentrao coleh gilr2 main ngan A.cole yang dah makin tua...hehehehehhee...berangan sebab slalu main FM..

yo87 said...

Mohd : memang kaki FM la ..hehe

Related Posts with Thumbnails