22 March 2011

7 GAME TANPA GOL

 
Sebelum ini, footballcrazie pernah keluarkan entri 5 GAME TANPA GOL untuk menunjukkan Torres ni dah kemarau gol. Dalam entri tu jugak footballcrazie pernah berjanji tak nak keluarkan entri 6 GAME TANPA GOL. Memang tepat, aku bukan keluarkan entri itu tapi entri 7 GAME TANPA GOL. LOL. Kawan aku, fans Manchester United berkata:


"Aku lebih suka Torres tak score gol sebab bila dia score, nanti lebih banyak yang akan datang."



Nampak tak? Aku pun ternanti-nanti bila gol pertama dan berikutnya. Tungguuuuu..... =D


KTBFFH,
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

Nancy Poh said...

Harga bukan main mahal...entah bila la c Torres ni bleh jaringkan gol..

yo87 said...

tak lama lagi tu.. hehe

Azriff Azmi said...

Sbg pengulas sukan x rasmi di sini..
Aku ada 3 kebarangkalian utk TORRES :

1) Torres akan ikut jejak langkah Shavenko
2) Aku x expect dia akn score season ni.. Mybe season dpn baru dia mula score biasa2 je..
3) Dia akan score x lama lagi.. Dan akan terus jd machine goal utk chelsea..

(^__^) Sekian dr sy.. Hizbullah Awang dr RMT TV11

POHPALEH BURGER said...

biasak aa tu.. anelka dlu pun masa baru masuk slow gak ngn gol2... kira diarang ni kebanyakkannye enjin diesel.. lambat panass hehe... nnti bila dh stat gol.. asik buat goll je...

yo87 said...

harap macam tu la. =) TOrres ni lambat panas, xpi dia assist power gak.

Related Posts with Thumbnails