18 February 2011

EVERTON MAHU TUMBANGKAN CHELSEA

Kapten Eveton, Phill Neville nekad untuk menebus kekecewaan peminat mereka atas permainan yang buruk ketika menentang Bolton Wanderers tempoh hari dengan menewaskan Chelsea untuk saingan FA Cup. Chelsea akan menentang Everton pada pukul 8.30 malam, Ahad waktu Malaysia. Berbalik kepada kisah mamat ni, Neville berkata :


"Masalah sekarang ini kami tidak perform. Kami menggalas tanggungjawab itu namun gagal laksanakannya. Kami mempunyai pemain yang berbakat tetapi kami tidak menghasilkan apa-apa." 

Kita tunggu Ahad nanti. Kita tengok siapa yang kena. Minta-minta Torres score gol. Hehe ;p
Comments
3 Comments

3 fOOtbaLLcRaziEr's:

Azriff Azmi said...

Aku x risau sgt Everton ni sbb pertahanan chelsea nampak semakin kukuh dgn David Luiz, n then Alex pun dah nak sembuh x lama lg.. So, JTerry x da lah penat sgt

yo87 said...

hehe.. tergugat la john terry lepas ni. nasib baik dia kapten.

Skype Crew said...

defend kita da ok dah, cme midfield & torres je skang. tp ak tgk torres da stat jmp rentak dah ngn game kita..

Related Posts with Thumbnails