18 February 2011

LAMPARD IDAM KEJUARAAN EROPAH

Frank Lampard meletakkan sasaran untuk menang Champion League untuk musim ini setelah gagal membantu Chelsea bersaing dalam Premier League. Chelsea ketinggalan 12 mata dibelakang Manchester United dan akan menentang mereka 2 kali untuk baki 12 perlawanan yang tinggal. Lampard berkata : 


 "Saya benci dengan situasi yang menimpa Chelsea setakat ini namun kami harus menang satu piala dan Champions League merupakan satu-satunya sasaran kami. Jika kami menang, ia akan mengembalikan keyakinan kepada kami."

Bagi aku, Chelsea kurang menyengat musim ini sebab banyak sangat pemain yang cedera.
Comments
3 Comments

3 fOOtbaLLcRaziEr's:

Azriff Azmi said...

Tetiba teringat plak masa Anceolotti kat AC milan... Masa tu AC Milan dpt no.5 je kat Sirea A... Tapi yg membanggakan AC Milan mng Liga Juara2..

yo87 said...

tu la. cmne musim ni? ok x? hehe

Skype Crew said...

InsyaAllah blh kot, tgk ke player2 baru kita pun da makin improve. tp biasala, risiko guna player baru..lgpn mmg rmi player kita injured diz year...

Related Posts with Thumbnails