17 February 2011

FERNANDO TORRES!

Kali ini entri aku agak open sikit. Ramai orang kat luar sana komen yang beli Torres ni buang duit jer. Bagi aku, Torres akan membawa Chelsea ke satu tahap lagi bagus. Cuma apa yang orang kat luar sana kesalkan ialah sebab Torres tak dapat sesuaikan diri dengan begitu cepat. 

Sabarlah, Torres baru jer nak main dengan Chelsea. Tekanan yang dia alami pun boleh tahan hebat. Sedikit sebanyak, ia mempengaruhi mental mamat ni. Aku percaya tatkala Torres dah jaringkan gol, keyakinan Torres akan memuncak dan masa itulah dia akan kembali ke prestasi sebenar macam minyak RON97.


KTBFFH,
Comments
3 Comments

3 fOOtbaLLcRaziEr's:

Azriff Azmi said...

Betul tu bro, Chelsea beli si Torres 50 juta bukan utk 1, 2 game je.. Aku yakin bile skali mamat ni dah score... Baru la korunk taw El-nino dah kembali

yo87 said...

hehe. terbaik. biasa la, fans mmg nk cepat tgk perubahan , xpi kena la sabar. ni bkn game PES2010. hehe

Skype Crew said...

btl tu..klu Chelsea beli ak pun meb ak xdpt nk score gol gk pd 1st game..lbh2 lagi klu lwn team sndri. ahahah...

InysaAllah, game ke-3 atau ke-4 ak akn perform well..ahaks..

Related Posts with Thumbnails