26 July 2011

MANCHESTER UNITED KACAU DAUN

Tak ada angin tak ada ribut tiba-tiba Man Utd cuba untuk merebut target Chelsea, Javier Pastore, 22. Malah presiden Palermo, Maurizio Zamparini akui bahawa kini terdapat persaingan antara dua kelab gergasi England ini. Maurizio Zamparini akan tanya kepada Pastore mana satu pilihannya dalam minggu ini. Perlukah Chelsea mendapatkan Pastore? Footballcrazie prefer Joao Moutinho sebab dah tengok aksi Pastore dalam Copa America. Biasa je. ;p 

Komen anda?


KTBFFH
Comments
2 Comments

2 fOOtbaLLcRaziEr's:

sergeant keroro said...

joao moutinho, tapi porto punya release clause tinggi sangat.

yo87 said...

yup. mmg tinggi. tapi aku rasa lagi ok daripada pastore memandangkan harga mereka ni lebih kurang je. Plus, moutinho dah biasa dengan cara AVB. ;)

Related Posts with Thumbnails