25 July 2011

BUKAK ATAU TAK BUKAK ???

Sebagaimana yang korang tahu, model pakaian dalam bernama Larissa Riquelme  pernah berjanji akan berbogel jika Paraguay menang Copa America 2011. Namun, lelaki pervert kat luar sana terpaksa menunggu keputusan daripada empunya badan sebab awal pagi tadi Paraguay kalah 3-0 di kaki Uruguay. Footballcrazie predict minah ni akan tetap berbogel based on pengalaman di World Cup 2010 dulu. Kata nak bogel jika Paraguay menang, tapi kalah di kaki Sepanyol pada peringkat suku akhir. Last-last, bogel gak minah ni. Kalau dah nawaitu nak bogel tu, tak ke mana. LOL. Seriously, footballcrazie kenal minah ni pun sebab janji manis minah ni masa World Cup 2010. ;)
Comments
6 Comments

6 fOOtbaLLcRaziEr's:

aQi + GenGkey said...

t jgn lupe tepek pic kt sini yerk..
keh3..:D

yo87 said...

@aQi GenGkey

hahaha.. confirm kene censor. nampak dek awek aku, perang besar wo. huhuhu

Gadis Pantai Timur said...

kopem awek ni masuk neraka..hahaah

Pesta Jiwa said...

alamak...!! gua tak tau plak awek ni jadi bukak masa WC hari tu...kali ni pun silap2 gua tak tau gak dia bukak ke tak..hehehe

Skype Crew said...

motip bgtau kenal minah nie masa wcup ape kes bro?

ke da kantoi dok usha minah nie sblm wcup lg..ekekee..

yo87 said...

@Skype Crew

hahaha. minah ni famous masa world cup. sblum ni tak naik nama dia.

Related Posts with Thumbnails