04 July 2011

LUCA MODRIC BOLEH KE CHELSEA JIKA ...

Finally, Luka Modric mendapat lampu hijau untuk meninggalkan Tottenham Hotspur ke Chelsea dengan syarat jika mendapat bidaan sebanyak £45 juta. Sebelum ini, Spurs menolak bulat-bulat bidaan Chelsea sebanyak £22 juta atas alasan Chelsea underrated pemain ini.  Pergh, semua players nak tag £45 juta ke atas. Namun, Spurs harus ingat, jika Modric keluar, itu turut membuka pintu buat Gareth Bale yang mahu ke Manchester City. Jadi, renung-renungkan dan selamat beramal. =)
Comments
6 Comments

6 fOOtbaLLcRaziEr's:

sergeant keroro said...

agak2 sanggup tak?? hehe

yo87 said...

roman semua sanggup. cuma perlukah mamat ni di Chelsea? jgn semua pemain nak dibeli tapi tak pakai pun. tgk apa terjadi dekat zhirkov. power mamat tu.. xpi lepak jer. hehe

QaRr JaliL said...

betul roman sanggup kalau nak beli top player..tapi rsnye tinggi sgt la nilai dia..

yo87 said...

@QaRr JaliL

bergantung kepada Boas jgk nnti. kalau dia nk, roman on jer. =)

POHPALEH BURGER said...

luka modric... ermm mahalnye harga dia... cm tak peras ugut je hehe... sesapa nak amsuk chelsea mesti price tinggi... hohoo... dasat2...

yo87 said...

tu la pasal. sbb mereka tahu roman sanggup berbelanja. tgk kes Pastore, harga terus naik bila chelsea nk mamat tu. overrated btul.

Related Posts with Thumbnails