04 July 2011

CHELSEA SEDIA BELI PEPE

Chelsea telah bersedia untuk membawa masuk Pepe daripada Real Madrid jika terdapat kepincangan dalam kubu utama Chelsea. Andre Villas-Boas dilaporkan telah mengenalpasti masalah di jentera pertahanan Chelsea. Pepe, dibeli oleh Real Madrid sebanyak  £27 juta pada 2007, dikatakan tidak gembira dengan layanan Real Madrid terhadapnya. Ini kerana Real Madrid enggan melanjutkan kontrak mengikut kehendaknya. Real tidak mahu membuat tawaran kontrak lebih daripada £3.6 juta. Manakala Chelsea pula sanggup memenuhi kehendak mamat ni dengan gaji tahunan sebanyak £4.5 juta setahun.
Comments
7 Comments

7 fOOtbaLLcRaziEr's:

aQi + GenGkey said...

mcm mourinho nk lpaskn je pepe ni..

sergeant keroro said...

dia nak datang ke?

yo87 said...

pepe yg ugut nk blah kalau tak up gaji. biasa la, kelab kaya. pemain pun nak demand gaji lebih. barang mahal. gula, minyak naik harga kata pepe. kos hidup dia meningkat. LOL

QaRr JaliL said...

pepe ni..bagus ke?

yo87 said...

@QaRr JaliL

bagus gak la, klu tak real madrid x beli kot. cuma mamat ni slack satu je. panas baran. yellow card bleh jadi red card. kira defender hati kering mcm KL Gengster. haha

POHPALEH BURGER said...

tu yg tak syiok.... kang kejap2 main asik kene kad je.. lgpun aku rase pepe ni dh slow skg... berbaloi ke???

yo87 said...

bg aku pepe ni tak perlu memandangkan chelsea dah ada luiz, alex dgn terry. ivanovic pun bleh main tgh klu salah seorng injured. =)

Related Posts with Thumbnails