22 July 2011

FOOTBALLCRAZIE CUTI SELAMA DUA HARI

Akhirnya, saat yang dinantikan telah tiba. Esok, footballcrazie akan bercuti semalam 2 hari kerana terlibat dengan hari keluarga Malaysian Blues Army Supporters (MBAS). Korang boleh rujuk aktiviti kami di sini. FYI, MBAS mempunyai lagu tema tersendiri hasil gubahan composer terkenal tanahair, Tomey Chelsea. Nak dengar lagu tema MBAS? Sila klik kat media player di bawah. ;)


Comments
4 Comments

4 fOOtbaLLcRaziEr's:

hakmi said...

ala, takkan pakai lo fi busking je, tak leh challenge lagu team kelantan ngan kedah lagi....

yo87 said...

@hakmi

ni asal video masa gathering kitorang. convert jadi lagu mp3. hehehe

QaRr JaliL said...

pergh..tak sgke mbas ade lagu tema..aduh..bile aku nak aktif dalam mbas ni..

~we are chelsea, ktbffh! ~

yo87 said...

@QaRr JaliL

xde hal bro. nnti klu free jom la join livescreening dengan kami. info akan aku updated kat sini. ;)

Related Posts with Thumbnails