20 July 2011

BANNER MBAS SIAP DIPASANG

Semalam berlangsungnya upacara memasang banner gergasi MBAS di Stadium Bukit Jalil. Jadi, korang semua jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan banner khas ini sempena perlawanan Malaysia vs Chelsea pada malam esok. Berikut merupakan gambar-gambar banner MBAS daripada pelbagai sudut :



Dari jauh pun korang still boleh nampak banner MBAS. Ini merupakan suatu langkah promosi yang terbaik daripada ladang. ;)


KTBFFH
Comments
6 Comments

6 fOOtbaLLcRaziEr's:

POHPALEH BURGER said...

huhu nampak gayenye aku tak dapat menjoinkan diri ngn korang :( baju mbas dh bli.. tiket pun kalo ikutkan dh ada.. huhuu.. tp... skali ada keje lakk esok... huhuu... sedih.. sedih.. :(

yo87 said...

aduh.. xpe la. yg penting, setelkan keje dulu. =)

delarocha said...

yeahhh... keep the blue banner flying high :-)

POHPALEH BURGER said...

terpakse laa aku tgk kt berita2 n surat kabo je esokk :( huhuuu sedihh nyee tak dpt join.. korang seme mesti tgh bersuka ria....

yo87 said...

@POHPALEH BURGER

bolehlah. tapi seriously, bosan jgk game ni. huhu

POHPALEH BURGER said...

sib baik ada kt astro... bleh gak tgk... tp salute aa kt defen n golie.. mmg mantap..
takpe.. ni xperimen dr chelsea je.. kalo combine 2 2 team chelsea smlm mmg mantap..
tp 2nd half msia smlm bagus gak.. makin laju tu... byk gak try dr 1st half terus tarak...

Related Posts with Thumbnails