11 June 2011

LUKAKU MAHU BERAKSI DI KELANTAN

Bintang Anderlecht, Romelu Lukaku menafikan kenyataan akhbar serta media yang mengatakan bahawa dia tidak melakukan perjanjian dengan Chelsea. Senang cerita, itu semua hanyalah transfer rumours oleh media untuk mempromosikan rancangan mereka. Lukaku berkata :


"Saya banyak baca khabar angin mengatakan saya akan ke Chelsea. Namun, itu tidak benar. Saya akan beraksi untuk Anderlecht bagi perlawanan pra-musim. Buat masa sekarang, saya hanya fokus pada paper PAI berkenaan hukum sah solat. Insyaallah, jika Kelantan menang FA cup pada malam ini, saya mungkin akan beraksi di negeri Cik Siti Wan Kembang. Hidup Tok Guru."

Fuh, nampaknya kita dah tak boleh percaya khabar angin ini 100%. Jadi selepas ini, aku harap korang semua janganlah terlalu menaruh harapan tinggi terhadap transfer rumours. Nama pun rumours. =D
Comments
3 Comments

3 fOOtbaLLcRaziEr's:

old_trafford said...

haha..gosip liar ni bro..

sergeant keroro said...

hahaha, pair dengan mat yo. mesti terbaik! :P

yo87 said...

terbaik.. =)

Related Posts with Thumbnails