27 June 2011

DIDIER DROGBA UNTUK ARDA TURAN

Terbaru, Galatasaray akan membenarkan Arda Turan sertai Chelsea dengan tambahan £7 juta disamping Didier Drogba sebagai pertukaran pemain. Turan dianggarkan bernilai £18 juta dipasaran, manakala Drogba cuma bernilai £11 juta di mata mereka. Chelsea berkemungkinan besar akan menolak tawaran ini sebab mengecilkan kemampuan Didier Drogba. Turan, 24, merupakan peminat Liverpool. Namun, jika Guus Hiddink masuk campur, Turan mungkin akan ke Chelsea. Maklumlah, dah ada kabel besar.

Apa pun, footballcrazie tak nak rate tinggi sangat mamat ni sebab dia belum pernah perform di Premier League. Tetapi melalui videoklip kat bawah ni, footballcrazie agak terpesona dengan aksi Turan. ;p Boleh jadi playmaker Chelsea ni. Namun, korang kena fikir juga, kenapa Galatasaray nak jual mamat ni untuk dapatkan Didier Drogba? Nampak sangat Drogba lagi power di mata mereka. Jom layan videoklip mamat ni :


Comments
4 Comments

4 fOOtbaLLcRaziEr's:

sergeant keroro said...

hehe, drogba still at the peak. aku rase next season boleh meletup lagi tu :)

yo87 said...

yup, klu dpt mamat ni tanpa sacrifice drogba kan best?

Skype Crew said...

tolak jer offer nie...xbaik utk kesihatan..hahaha...

drog blh perform 1 season lg..

yo87 said...

tu la.. drogba bleh perform lagi.

Related Posts with Thumbnails