23 May 2011

SUBHANALLAH

Tadi aku mendapat mesej daripada saudara se-Islam meminta agar sama-sama mengajak followers sekalian supaya memboikot + melaporkan penyalahgunaan medium oleh owner wordpress tersebut yang berURL http://makcikhajjahsittalwuzara2u.wordpress.com.  Kalau Chelsea kamu boleh backup, takkan Islam kamu berpeluk tubuh. Korang boleh report abuse di http://en.wordpress.com/abuse/ . Harap maklum.
Comments
8 Comments

8 fOOtbaLLcRaziEr's:

peep said...

reported!

yo87 said...

@peep

Thanks. =)

rafiqa said...

astagfirullahalazimmmm!

QaRr JaliL said...

selesai!

+_Miss.Jannah_+ said...

thanks kamu.. :)

KampungChelsea said...

subhanallah...bengong sungguh owner blog tu, dah tak de port nak fitnah agama Islam.. report jangan xreport...

Abu Talib said...

Masyaallah :)

yo87 said...

@KampungChelsea

tu la pasal. ada jgk spesis gini kat dunia ni. kalau tak bertaubat, menjawab la kelak.

Related Posts with Thumbnails