23 May 2011

ANCELOTTI DIPECAT!!

Akhirnya, Ancelotti dipecat setelah tamat game Everton vs Chelsea. Musim ini agak malang untuk Chelsea setelah menamatkan musim 2011/12 tanpa sebarang trofi. CEO Chelsea, Ron Gourlay memecat Ancelotti sejurus selepas berakhirnya sidang media selepas perlawanan yang menyaksikan Chelsea kalah  0-1 di tangan Everton. Ancelotti dengan cool pula menjawab :
 

"Saya sekarang sedang bercuti. Namun saya tidak tahu selama mana saya akan bercuti."

Footballcrazie ingin mengucapkan sekalung penghargaan dan jutaan terima kasih buat Carlo Ancelotti di atas sumbangan beliau dalam skuad Chelsea. Persoalannya sekarang, who's next?

Comments
14 Comments

14 fOOtbaLLcRaziEr's:

ZombA said...

mengharapkan.....
andre villas boas... ehehe

yo87 said...

habis madu sepah dibuang.

Azriff Azmi said...

Malang buat Anceolotti dpt owner yg sgt2 penting ke'perfect'kan.. harap2 Habis madu bukan sepah dibuang je.. Mintak2 sepah x tersingkir maharaja lawak minggu jugak.. (^__^)

mad khaz said...

so,who's next?

macam tak ada candidate yang cambest jek.

XD

POHPALEH BURGER said...

bro yo... dah madunye habis... nak simpan watpe lg sepah tu.. kasi buang aa.. hahhaha.. =P
tp tu ler.. sape ler next nye ni.. sbb takde nampk sape yg layak.... andre villas boas aku rase tanak dia ke SB...

akutetapaku.com said...

bagus Ancelotti di buang,jgn lupa buang anelka pulak,buang masa jer anelka tu,pastu drogba da tak sengat madu pun dah abes blhla jual,yg cam terry pun da tak sengat blh jual gak..yg pasti cech jgn buag,dia msh terbaik lg...

Fir Ikhwan Affandi said...

Adess.. Aku x tau nak gumbira ke, bersedih ke? Yg pasti, aku mmg x sdap hati kalo CA dipecat & tiba2 dia manage club BPL yg laen... bahaya ooo...

Fir Ikhwan Affandi said...

SAtu lagi, jgn harap la nxt season dpt pancing coach yg trbaik & player terbaik.. kaka ke london? sori.. mmg x nmpk jd. kalo CA stay, maybe leh jd lagi..

POHPALEH BURGER said...

tu ler... nak kate suka sgt kt CA ni tak gak... tp bila dgr kene buang tuh.. mcm alahai.. tkojut pun ado... takut pun ado.. sapo lak lopeh ni... kueh lopeh ko... ayam den lopeh... ada finin lah...
tp harap2 lepas ni yg masuk terbaik... jgn sia2 kan player muda2...

yo87 said...

@POHPALEH BURGER

tu la pasal, jgn manager lepas ni lagi teruk daripada ancelotti sudah. hehe

Mr WaNN said...

silap besar buang CA...rugiiiii..
bukan mudah nk bentuk team mantap.bukan dengan tukar manager..aisshhh..silap2

yo87 said...

Tu la risiko kerja dgn si ROman ni. =)

RABUN @ INDRA QIRANA said...

siann ance dah jadi pengangur macam aku hehehe...

anyway goodluck ance...

yo87 said...

Xpe, byk lagi kelab nak pki beliau. =)

Related Posts with Thumbnails