20 May 2011

AMARAN DARIPADA DANIEL STURRIDGE

Daniel Sturridge semalam memberitahu kepada Chelsea bahawa dia tidak akan teragak-agak untuk meninggalkan Chelsea jika masih tidak diberi peluang untuk turun dalam kesebelasan utama pada musim depan. Setakat ini, Sturridge telah menjaringkan 8 gol daripada 11 perlawanan bersama Bolton sejak dipinjam pada Januari lepas. Sturridge berkata :


"Saya mahu bermain di Chelsea tetapi jika peluang itu gagal diberikan, saya terpaksa berhijrah ke kelab lain. Saya mahu bermain dalam kesebelasan utama untuk Chelsea Football Club. Saya suka bermain untuk Chelsea. Namun, musim depan ia amatlah penting agar saya mendapat tempat dalam kesebelasan utama."

Terbaik, cuba gandingkan Sturridge dengan Torres. Kita tengok hasilnya macam mana. 

KTBFFH
Comments
8 Comments

8 fOOtbaLLcRaziEr's:

yuiva said...

tp macamane pulak kalau roman skarang asyik nak cari striker baru je,mcmana dgn player2 muda kita

yo87 said...

@yuiva

tu masalahnya, harap bleh buat players rotation policy yang adil. kesian yg tak dapat main macam zhirkov. power, xpi letak kat bench jer.

mad khaz said...

yup,macam ok jek. nak harapkan kalou dengan torres, kalou tacing je lebih.

haha.

roman tengah nak deal aguero untuk ganding torres,so amacam?

yo87 said...

pergh, aguero dgn torres. member kamcing tu. hehe

cmok_twister said...

@mad khaz

aku dgr yg roman ni mengamuk kalau ancelotti xmasukkn torres dalam satu2 game.haha ape pun kita tgu jelah season depan.

yo87 said...

dah RA beli mahal. Confirm la dia nk tgk pakai. hehe

Azriff Azmi said...

Situasi ni sama la mcm Shavenko dgn Jose dulu... Mmg panas gak si RA kalo Shave kat bench je.. Skrg ni torres lak.. Roman not learn from history..

yo87 said...

@Azriff Azmi

Yup, last skali rosak pasukan. hehe. Xpi aku rasa Torres lagi ok rather than Sheva. Despite tak create goal, dia byk assist + creative.

Related Posts with Thumbnails