19 May 2011

AL-FATIHAH UNTUK TELORDIBASUH aka ALLAHYARHAM HAKIM KAMAL

First and foremost, aku nak minta kita sama-sama sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah. Tujuan aku postkan entri ini bukan sebab nak tingkatkan trafik tetapi sebagai tribute aku untuk arwah. Arwah merupakan pemilik blog telordibasuh. Aku dah anggap dia sebagai kawan rapat terbaik yang pernah aku ada. Namun, tanggal 19 Mei 2011, Allah SWT telah pun mengambil nyawa hambaNya ini. Arwah banyak memberi pendapat tentang footballcrazie. Tambahan pula, aku sebilik dengan arwah. Selepas ini mesti sunyi tanpa kelibatnya. Dibawah ada video saat manis aku bersama arwah, arwah orang yang baling mercun! : 



Comments
35 Comments

35 fOOtbaLLcRaziEr's:

sailormoon said...

Al Fatihah. :)

*cimOt* said...

salam takziah..semoga arwah sentiasa dicucuri rahmat..

sgt terkejut ngan berita ni..sedeyhnye..dah xde telordibasuh..sobs sobs..

yo87 said...

@*cimOt*

Mcm susah nk percaya bila org yg rapat dgn kita dah pergi dulu. Namun, ia amat mengajar kita supaya ingtkan mati. Moga roh Allahyarham dicucuri rahmat serta tergolong dlm golongan ahli syurga. Amin.

ASaDa RyutaRo said...

semoga arwah ditempatkan bersama orang yang beriman dan mendapat rahmat Allah..

Ad-Dien said...

Al-Fatihah, semoga beliau ditempatkan di kalangan org 2 yang bertaqwa disisi Allah, insyaAllah..
bersabarlah...dan sedekah kanlah selalu doa..hadiah dari seorang sahabat

matadore07 said...

aku selaku peminat blog tersebut ingin mengucapkan salam takziah kepada keluarga arwah. Semoga roh arwah hakim tergolong dalam orang-orang yang dikasihi Allah SWT. Al-fatihah...

Bos said...

al-fatihah....

Fadilnand DummiesGarage said...

sy pn rndu gak kat dia...kwn nie le bnyk tlg sy klu pape...al-fatihah sy sedekah kat sahabat ku nie....

yo87 said...

@Fadilnand DummiesGarage

tu la Padil, kita dah hilang kawan kita yg ceria ni. Doa dan sedekah ayat2 Al-Quran yg kita boleh bantu.

Fina Fento said...

Al-fatihah buat allahyarham..tak sangka. mati itu tak mengenal usia, siapa dan masa. dia pergi di waktu kita tak dijangka..semoga dipermudahkan segala urusan..amin..

zella y said...

al-fatehah utk arwah...semoga arwah ditempatkan dlm golongan org yg bertaqwa...amin...

Amirrah Zawani said...

al-fatihah.. :(
tiada lagi telor..

Fadah said...

fadah memang tiap-tiap hari datang ke blog hakim a.k.a telor ni nak layan entri beliau...
cepat benar dia meninggalkan kita..
Al-fatihah tuk arwah...

cik chinta said...

alfatihah

yo87 said...

@Fadah
yup, kalau korang mcm tu. saya siap perli arwah lagi. tye direct kat dia, "nape tak update lagi telor?" padahal kami tinggal sebilik jer.

Tao | Slayerz said...

al fatihah buat beliau...tao fan telordibasuh.. sedihnyer..wuwuwuu

merahitujambu said...

dah takde sapa nk update blog dh..peminat setia kott

d_tieah said...

Alfatihah,,

Fadah said...

@yo87

hmmm....betul tu bro..
mesti lagi terasalah yer..
rakan sebilik...
berapa umur hakim ni yer?

POHPALEH BURGER said...

takziah... bleh bgtau ke sbb pe dia meninggal bro..

Rozuan Ismail said...

Al fatihah buat arwah hakim

leyzajamil said...

Al Fatihah..saya salah sorang peminat setia blog beliau

Ain Asrar said...

al-fatihah buat arwah hakim.seriyes ly baru miggu lepas dia mcg.tak boleh percaya..tak nak percaya boleyh tak T_T

(Qiqie ♥) said...

al fatihah

! Nurida Ardy said...

al fatihah. aku suka dgn telordibasuh, tp syg dia dh tak ada lagi...

pu3mas said...

inna lillahi wainnalillah hirajiun.. semoga hakim kamal ditempatkan org2 yang beriman... AMIN

Ijah EmoTemo said...

al fatihah. semoga arwah di tempatkan di kalangan org2 yg beriman. amin.

FaFa said...

Al-Fatihah semoga roh arwah ditempatkan dikalangan orang yang beriman..Amin...

Mario said...

al-fatihah...

FAUZI NOR said...

Al fatihah tu Arwah,,,

alasungkawa

mushroom said...

nakal.. alfatihah buat arwah

umialya said...

Al-fatihah

neyra shazeyra said...

alfatihah...

lepas ni lepas dapat baju, mesti pakai baju telordibasuh, rasa sedih...

yo87 said...

Kita yg hidup ini cepat2 la bertaubat. Subhanallah.

Munie Blushious said...

Janji Allah tu pasti... Al-Fatihah utk arwah telor, seminggu tak blogwalking kt blog arwah, tros dgr berita sedih ni... terus berganda rasa sedih... akan merindui arwah dengan entry dy yang ceria... :( takziah untuk family telor...

Related Posts with Thumbnails