19 April 2011

REAL MADRID MAHU ANCELOTTI?

Real Madrid dikatakan akan mengambil Ancelotti jika Jose Mourinho letak jawatan. Siapa kata Jose Mourinho tenang di Santiago Bernabeu? Terbaru, Mourinho dikutuk oleh lagenda Real Madrid, Alfredo Di Stefano kerana tektikal yang diambil oleh beliau untuk menentang Barcelona yang berkesudahan seri 1-1. AS Roma turut mahu mendapatkan khidmat Carlo Ancelotti. Apa pun, kita tunggu dipenghujung musim nanti.
Comments
10 Comments

10 fOOtbaLLcRaziEr's:

azrijohan said...

mourinho terbaik p la kat man utd.ganti ferguson bersara..
angkut sume star2 real ke situ..
mantoppp

yo87 said...

man utd tak nk mourinho sebab dia jenis bila dapat kejayaan, dia suka pindah kelab utk manage team yg berpotensi utk success. dia bkn kaki stay macam SAF.

POHPALEH BURGER said...

bagi je le CA tu pegi... stay kt sini pun hampess je... habis seme cup ilang...bak kate org.. chelsea kate pegi... kubo kate mari dah tuu... hehe...

azrijohan said...

jgn salah kan manager kalau team mmg x boleh ke mana...hehehe:D

yo87 said...

yg salahkan manager dan player tu cuma glory hunter. =D aku masih suka cara ancelotti manage chelsea.

Fir Ikhwan Affandi said...

Xpe2. Mei nnt kita tgk je. Tunggguuuuu! Kita tgk sape tukar dgn sape? Sape kena campak sana. Sape kena campak sini. Sape yg ketakutan, sape yg bergembira.

Azriff Azmi said...

team lain nampak kelebihan CA tapi aku pelik r.... Ada gak segelintir fans x menghargai CA ni... Baru 1 season merosot dah mcm2... pecat la ape la.. aduiiiii~

yo87 said...

btol tu azriff. org cam ni sama macam glory hunter. nk menang jer.. kdng2 kalah tu bg iktibar jgk. =) POHPALEH BURGER pun satu, aku xtau dia ni mcm mana.

milo91 said...

Dgr kata jose pergi ke inter kot sebab aritu jose htr ank2 dye ke sekolah di inter bkn real madrid....

yo87 said...

oh, ye ke? kalau mcm tu kira dia buat comeback la. hehe

Related Posts with Thumbnails