19 April 2011

LIVE UPDATED!! ( Newcastle United vs Manchester United ) 2:45 AM


Adakah Newcastle United boleh kalahkan Manchester United yang baru je tewas dengan Manchester City? Jom layan game ini dekat LIVE!! =)
Comments
11 Comments

11 fOOtbaLLcRaziEr's:

Rozuan Ismail said...

GOOD LUCK MU!!

yo87 said...

kita tgk luck man u cmne awal pagi nanti. hehe

austenite said...

haha ManSHITter UniTaik seri.. xpe aku tlg jawab bg penyokong MU ni seri malam ni.. "saje je nak bg cabaran sengit sikit kat juara liga nanti ".. biasalah ayat manSHIT...

POHPALEH BURGER said...

haha epi ini hari... aku menyaksikan detik ke'seri'an MU.. saat chicharito melayang terbang dan dikenakan kad kuning kerana sesaje main terbang2 di padang utk dapatkan penalti.. haha.. dan juga juga saat ref tak bagi penalti utk NC ketika Jonas dijatuhkan.. tp takpe... janji seri.. hehehe...

yo87 said...

hehe, nampak sgt man utd terdesak semalam. tu la, overconfident sgt. =D

POHPALEH BURGER said...

haha... haa tu la pasal... sanggup aku tunggu sampai abis sbb tak gol2 pun..

yo87 said...

masa tu baru lepas balik berniaga ke?

Fir Ikhwan Affandi said...

Yeah! Seri! Bagus! Peluang masih terbuka. Go Chelsea! Jgn ko mengalah sampai ke titisan darah yang terakhir! Kalo chelsea leh defend title musim ni, Ya Allah! Itu la aku bleh ckp, kejadian paling miracle pernah berlaku pada aku dlm hidup menyokong chelsea!

yo87 said...

yup, kalau jadi gitu mmg terbaik la. =D

Azriff Azmi said...

Hehe.... MU semakin merosot... lepas kalahkan chelsea kat UCL terus x mng2 lg... seronok sgt~~~

yo87 said...

Chelsea transfer badi kat Man u. haha

Related Posts with Thumbnails