03 April 2011

PRO DAN CONTRA

Terdapat pro dan contra dalam game semalam. Ancelotti beritahu bahawa harapan Chelsea bersaing untuk Premier League sudah berkubur. Manakala untuk Stoke City pula, Tony Pulis begitu bangga dengan persembahan anak buahnya. Ancelotti berkata:


"Saya telah katakan di awal game bahawa harapan Chelsea untuk Premier League musim ini tipis. Dengan keputusan tadi, ia adalah sukar buat Chelsea. Namun, Chelsea harus teruskan perjuangan. Ia bukan tentang Manchester United."

Jadi, kalau anda fans Chelsea, anda kecewa..jika anda fans Stoke City...bergembiralah. =D
Comments
14 Comments

14 fOOtbaLLcRaziEr's:

Azriff Azmi said...

Sebaik2 sasaran musim nie adalah no.2 EPL dan pastikan masuk final liga2 juara... Itu dah cukup bagus bg aku~

yo87 said...

yup, yg tu kena jaga. pastu kena mng CL. hehe

salwaismail said...

bola bola
(:

Piah Becok said...

oh. saye fanatik rugby. dan polo. cemana tuh?

yo87 said...

hehe, xpe, kira sukan jg tu. =)

Nobita Sensei said...

stoke kuat jugak woo. jangan main-main.

yo87 said...

yup, mmg mereka terbaik smlm. unbeaten kat home kot. hehe

TOJIES said...

yup..chelsea, teruskan usaha anda untuk tempat kedua..

si para para said...

kalau fans MU?
boleh senyum kan.hehe

Fir Ikhwan Affandi said...

Adoi.. SBnr nya aku bkn nak salah kan mn2 palyer. Tp dah sbb lama dah tahan geram, terpaksa la jgk pinjam tuan rumah nya tmpt comment ni lps geram. hehe.. Smlm tgk chelsea mmg best! tp yg x best bila tgk bosingwa maen cam ntah apa2. Dia tu nak jd RB ke nak jd RW? Kalo jd RB, bt la keja elok2. Attack & back def scpt mungkin mcm Cole bt kat kiri. Sakit hati la! Att, tp malas trun blik! Geram aku dibuatnya! Nak je aku "kita bakor je dia"... hehe. Tp mmg respect jones! Kucar kacir def chelsea dia bt smlm. Torres? Sabor je la. Aku pegang janji ko torres sbg fan chelsea yg setia. Torres ckp, bila dia dpt gol pertama, gol seterusnya akan menyusul mcm torpedo! aku pegang janji torres tu..

waN Mohd Salim said...

salam .. saye singgah dan follow ,,,, jgn mare ye

Organikaceh said...

Nice article..

rabunmerah said...

apa nak buat nampaknya tahun ni team setan akan bergumbira...CL kasi tibai sama dorang

yo87 said...

rabunmerah: harapan premier league utk Chelsea kali ini memang tipis. arsenal pula meneruskan kesengalannya. apapun, CL akan menjadi perjuangan the blues.

Related Posts with Thumbnails