05 March 2011

YOSSI BENAYOUN KEMBALI

Berita baik, Yossi Benayoun dijangka akan membuat penampilan pertama sejak cedera pada September lepas dengan menentang Stoke City pada April nanti. Terbaik, selepas ini barisan midfielder Chelsea kena perform bagi merebut tempat dalam starting eleven. =D
Comments
4 Comments

4 fOOtbaLLcRaziEr's:

Azriff Azmi said...

tactical midfielder sudah kembali... harap benayoun dapat buat hantaran yang cantik kepada torres..

yo87 said...

yup, dia faham game Torres. hehe

Skype Crew said...

ak nk tgk gak dia kucar-kacirkan bhgn midfield nie..hrp2 dgn kemasukan dia dptla ubah rentak game kita spy jadi lbh baik..

Azriff Azmi said...

x silap aku benayoun ni baru main 3 game je dgn chelsea kan... tp dah ada 1 score.. ok la gak si yahudi ni.. tp yahudi ttp yahudi.. =P

Related Posts with Thumbnails