05 March 2011

ANCELOTTI ELAK GADUH

Ancelotti memilih untuk berdiam diri daripada mengutuk Sir Alex Ferguson. Suatu perkara yang tak mungkin akan dilakukan oleh Jose Mourinho atau Rafa Benitez. Ketika ditanya apa komen beliau terhadap cemuhan Ferguson kepada FA, beliau menjawab :


"Dia beritahu saya yang dia tidak berpuas hati dengan mutu pengadilan. Dalam bolasepak ia adalah normal. Satu coach akan gembira manakala satu lagi akan berduka. Saya tak mahu komen apa-apa sebab saya mempunyai hubungan yang baik dengan beliau."

Tengok? Betapa humble nya manager kita. Memang cool. =D
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

Azriff Azmi said...

Anceolotti punye perangai mmg jenis yg 'cool' je... Sbb tu Abrhamovic pun rilex je dgn dia ni...

yo87 said...

tu la pasal. aku rasa roman pun ok sebab ancelotti pernah menang double. hehehehe

mr.earth said...

Sekali MU tetep MU

Skype Crew said...

CA mmg cool beb..7game yg suck sblm nie pun dia maintain cool jer...hahaha..

Azriff Azmi said...

Skype Crew.. taw xpe... nasib baik cool2 dia ni akhirnya ada la gak hasilnye.. Blues is Cool... mmg kena sgt la dpt coach mcm carlo ni.. terbaik beb..

Related Posts with Thumbnails