26 March 2011

ROBIN VAN PERSIE TOUCHING!!

Mungkin itu tajuk entri yang sesuai untuk player the Gunners ini. Van Persie ternyata geram dan terasa apabila banyak media-media tempatan dan luar negara terutama Malaysia yang tidak iktiraf mereka untuk cabaran Premier League. Van Persie makin tabur garam diluka apabila beritahu lagi bahawa Chelsea dan Barcelona sentiasa menyalahkan pengadil jika keputusan tidak memihak kepada mereka. Van Persie berkata :


"Barcelona pasukan hebat namun mereka selalu pergi mengadu kepada pengadil. Perkara sama turut dilakukan oleh pemain Chelsea. Ia amat menjengkelkan serta menggangu perlawanan."


Aku tak faham mamat ni. Manchester United lagi best. Manager sekali pergi dekat pengadil, tapi dia tak mention pun. Aku rasa itu perkara rutin dalam bolasepak. Kalau Van Persie tak nak alami semua itu pergi la main bowling. Tak siapa nak mengadu dekat pengadil. Mungkin kecewa sebab kena red card masa lawan Barcelona tempoh hari. LOL.
Comments
7 Comments

7 fOOtbaLLcRaziEr's:

iz said...

haha..hati tisu ni kot bro..

yo87 said...

iz : hehe, sindrom dah lama tak menang trofi kot. ;p

Azriff Azmi said...

stuju kat yo87... Sindrom dah lama x mng.. biasala dah x cukup alasan kot~

yo87 said...

azriff: tu la, padahal team sendiri kelam-kabut.

Anonymous said...

wehh..bro g mati la wehh..,,,ni blog chelsea ni pesal nk sibuk2 pasal arsenal plak..,,Adoyai..,,nk kata ko ni bengap ko marah..,,

ke ko fan lalang..,,dah tak ade berita pasal chelsea ke nk post2 pasal arsenal

Azriff Azmi said...

yo87... aku rasa dah ada fans lain dah touching gak la.. (^__^)

yo87 said...

azzriff : xpe, naik sikit visitor aku ada en anonymous ini. hehe

Related Posts with Thumbnails