26 March 2011

JOHN TERRY KENA BULI

John Terry berkata dia mempunyai sejarah beraksi di Stadium Millennium untuk menentang Wales pada 11 malam ini waktu Malaysia. Last game dia bermain di sana memang menyakitkan. Ketika itu Chelsea menentang Arsenal untuk final Carling Cup, 6 tahun yang sudah. Sila klik read more untuk menyaksikan video insiden tersebut.





Terry turut berterima kasih kepada physio Arsenal pada masa itu, Gary Lewin kerana bertindak pantas menyelamatkan nyawanya. Kalau korang perasan, dia pakar perubatan yang pertama sampai di tempat kejadian pada minit 0:16. Trimas. Dah macam kena sawan aku tengok John Terry waktu itu. 

Jangan lupa saksikan game kelayakan Euro 2012 malam ini hanya di LIVE!!
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

Nancy Poh said...

kesian JT..slalu jak kena krisis..anyway, harap bila dah jadi kepten england tu, prestasinya akan dioptimumkan semula..

yo87 said...

harap mcm tu la nancy poh. kita tunggu dan tgk game mlm ni macam mana. =)

Skype Crew said...

ak msh igt lg game nie..kesian gler kt terry mase nie. hrp2 mlm ni xde pape..

yo87 said...

yup, harap malam ni england menang. baru fans man u xde sebb nk jadikan bahan. hehe

Azriff Azmi said...

Yeah... mmg menang pun 2-0... Gandingan Lampard n Wilshare kat tgh agak mantap...

Related Posts with Thumbnails