30 March 2011

COME AND GET ME - NEYMAR

Kali ini nampaknya Neymar betul-betul meninggalkan mesej supaya dapatkan dia dari Santos. Selepas menjadi wira menjaringkan dua gol untuk menewaskan Scotland, Neymar berkata :


"Chelsea adalah kelab yang bagus. Jika suatu hari terdapat tawaran, saya akan gembira untuk ke sana. Jika terdapat lagi tawaran dari Chelsea, kami akan duduk berbincang."

Terbaik, itulah mesej 'come and get me' daripada Neymar. Mungkin hati dia tergerak apabila tengok rakan-rakan lain seperti Ramires dan David Luiz berjaya di Chelsea. =) 
Comments
4 Comments

4 fOOtbaLLcRaziEr's:

Azriff Azmi said...

Byk jugak player brazil kat chelsea kalo mamat ni comfirm join blues......
Buat masa ni Alex, Luiz, Pazion dgn Ramires.
Target CA sterusnya mungkin Neymar, dan Kaka. (^__^)

~sue~ said...

xreti nak minat bola nih..ampuuunn hehe

Fadzmie Mohamad said...

Serius kalau CA boleh pancing Neymar ni datang Chelsea, aku dah tak kisah kalau Drogba/Anelka nak request keluar Chelsea. Bukan "habis madu sepah dibuang", tapi Chelsea perlukan nafas baru untuk striker (preferably young talent), macam Neymar ni la. :D

Post Terbaru Fadzmie: Tarian Poco-poco Telah Diharamkan

yo87 said...

yup, neymar terasa tersisih la tu sbb dia jer pemain brazil yg terer tak pegi chelsea. haha. pndai chelsea pancing.

Related Posts with Thumbnails