22 February 2011

ANCELOTTI LEPAS GERAM

Nampaknya Ancelotti dah tak boleh pendam perasaan serta jaga hati pemain lagi. Semalam beliau secara terbuka beritahu yang kesemua pemain Chelsea under performance. Hanya Petr Cech, dan dua orang pemain pertahanan sahaja yang on-form. Ditanya oleh media siapa yang beliau rasakan bagus dalam setiap games, beliau berkata :


"Pada masa sekarang? Ivanovic dan Terry, mereka amat konsisten. Manakala yang lain tidak cergas 100%. Namun, pasukan masih lagi seimbang."

Ancelotti juga beritahu yang episod malang menimpa Chelsea untuk FA Cup akan dibalas balik dalam perlawanan menentang Copenhagen nanti. Harap-harap macam itu la. =)

KTBFFH,
Comments
4 Comments

4 fOOtbaLLcRaziEr's:

Skype Crew said...

elok jgk dia trus terang spy player2 sedar performance dorang skang..

yo87 said...

btol tu, aku setuju. biar pemain muhasabah diri sendiri. hehe

Azriff Azmi said...

aku rasa player chelsea kena pergi program motivasi kot...

Skype Crew said...

ak stuju ngn ko azriff..

program motivasi dr fadhilah kamsah pun ok gk..haha...

Related Posts with Thumbnails