12 May 2010

NASIB DECO


Deco,32 thn, hanya tunggu masa nk blah dari Chelsea je nmpaknya. Beliau ada 1 thn lagi kontak ngn Chelsea tetapi Chelsea akan benarkan dia utk blah jika itu pintanya krn anak dia, David Luiz sakit tenat di Brazil. Beliau sertai Chelsea dari Barcelona dgn yuran £8 juta pada Jun 2008. Walaubagaimana pun, dia dikatakan akan kluar pada musim ni krn nk nk menetap kt Brazil serta nk kendalikan sekolah bolasepak milik dia. Tambahan lak undang2 baru Premier League tidak membantu beliau krn utk musim depan, BPL mengehadkan hanya 17 pemain luar negara sahaja yg bleh ada lam satu2 pasukan. So, mana2 team yg byk pemain import tu, phm2 jer la. hehehe  =)  
Comments
2 Comments

2 fOOtbaLLcRaziEr's:

shafiq said...

takpe la deco keluar, dia pun dah tua.. boleh bagi peluang dekat chelsea punye youth player main..


My latest entry : Remaja 17 Tahun Di Dalam Tubuh Bayi

yo87 said...

erm, sbb chelsea byk bakat baru. =)

Related Posts with Thumbnails