27 May 2010

BILA BEKAS PEMAIN MAN UTD PERASAN, INILAH HASILNYA !!! ;P


Cristiano Ronaldo dilaporkan mengugut utk saman Vanity Fair sbb wat cover dpn majalah tersebut bersebelahan ngn musuh dia iaitu wira Chelsea, Didier Drogba. Bintang Real Madrid ini, yg kini dilaporkan ada hubungan ngn Kim Kardashian, bersetuju nk bkk pakaian ngn pakai boxer jer utk tunjuk otot kt jurukamera, Annie Leibovitz. Tapi dia x setuju sebab imej dia diletak skali ngn Drogba mcm diorng bergambar skali. Padahal bnda tu amik berasingan. Permusuhan ini bakal dibawa bila Portugal vs Ivory Coast pada 15 Jun nnti. hehehehe

"Ronaldo terkejut dan dia mahu saman Vanity Fair sbb pki gmbar dia utk promosi akhbar tersebut. Walaupun ini adalah hal biasa lam photoshop, dia berhak kawal kt mana dia mahu imej dia dipaparkan serta ngn siapa. Ronaldo terkejut sbb dia bergambar kt Madrid manakala Drogba kt Milan dan bajet gmbr itu hanya imej dia sorng jer", kata Page Six, berita online yg wat liputan ttg hal ini. Namun sampai skrng, Vanity Fair blum kluarkan kenyataan lagi begitu juga ngn jurucakap C.Ronaldo kt Page Six.

Bg aku, C.Ronaldo ni dah terlampau demand. Aku pun x suka mamat ni sbb berlagak walaupun dia mmg power. LOL. ;p 
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

Fara Dee Dilah said...

dia tahu dia boleh berlagak sebab dia power..
kalau dia tak power xde bndenye die nk berlagak..huhu..

tp hensem dowh ronaldo dlm ni..hihi

yo87 said...

pompuan mmg gni. lol. footballcrazie bgtau lam context profesionalism ;p

Admin said...

ko ni gay la yo

yo87 said...

lol. bace la entri dulu. hehe

fndrocka said...

drogba lebih lucah dari ronaldo

Related Posts with Thumbnails