26 May 2010

£25 JUTA UTK YAYA TOURE


Barcelona nk Chelsea bayar £25 juta jika nk Yaya Toure, 27, musim depan. Pemain kebangsaan Ivory Coast ini akan blah dari Barcelona musim ni dan agen dia bgtau Chelsea adalah kelab yg sesuai utk dia bermain. Chelsea sblum ni telah bida Yaya dgn harga £17 juta namun Barcelona bgtau nk lam lingkungan £25-30 juta.
Toure tanda tangan kontrak baru ngn Barcelona musim lepas tapi Pep Guardiola x bleh bg jaminan utk beliau lam first eleven.

Barcelona dikatakan nk simpan Yaya, namun atas sebab permintaan mamat ni, Barcelona mungkin akan lepaskan Yaya jika tawaran yg berpatutan datang. Chelsea skrng pun dah mantap klu ada Essien, ni kan pula jika mamat ni datang. hehehe
Comments
4 Comments

4 fOOtbaLLcRaziEr's:

windi said...

kaya gila2...

yo87 said...

haha, dah bolasepak class A. mmg kaw2 harga dia. =)

xukee said...

alahai....ingatkan arsenal nak beli, makseh untuk info.

yo87 said...

ni pun xleh confirm 100% sbb blum sign mana2 agreement. yaya mungkin juga kne pegi ke arsenal sbb barcelona nk deal utk dapatkan cesc febregas. klu arsene wenger nk, confirm pep stuju sbb nk cesc. hehe

Related Posts with Thumbnails