09 July 2011

ESSIEN MUNGKIN TIDAK AKAN KE MALAYSIA ??

Chelsea hari ini telah sahkan bahawa Michael Essien telah mengalami kecederaan di lutut kanan semasa menjalani sesi latihan bersama rakan pasukan di Cobham. Kecederaan Essien ini akan dipantau oleh CFC dalam beberapa hari ini. Fuh, kalau Essien tak sembuh, ini bermakna tak ke Malaysia lah mamat ni. Lepas sorang-sorang pemain tak boleh sertai Chelsea Asian Tour 2011. Ben10 confirm tak leh jejak kaki di Malaysia sebab warganegara Israel. Manakala, jika Brazil layak ke semi-final Copa America, David Luiz dan Ramires turut sama tak datang.

p/s:  Arsenal - Cesc Febregas. Liverpool - Steven Gerrard. Luis Suarez??
Comments
4 Comments

4 fOOtbaLLcRaziEr's:

sergeant keroro said...

warga israel memang xleh jejak ke malaysia ke?

baru aku tahu.

p/s : ramai pulak tak jadi datang :P

yo87 said...

hahaha.. tu jer la yg Malaysia mampu buat. ;p

Azriff Azmi said...

warga israel mmg x ley masuk malaysia.. tp produk israel still boleh lg.. hehe.. Anyway Essien mmg pemain yg lasak tp sejak dua menjak season ni dia asyik injured je~

yo87 said...

tu la pasal. essien power..tapi kalau sentiasa injured ni kedudukan dlm bahaya gak la. hehe

Related Posts with Thumbnails