02 February 2011

MEREKA SUDAH KEMBALI – STEVE BUCK

Pengurus Sunderland, Steve Bruce terpaksa akur pasukan bimbingannya tewas 2-4 kepada Chelsea. Pada babak pertama, kedua-dua pasukan sama hebat namun di babak kedua, jelas milik The Blues. Buck berkata : 


"Kami tahu mereka adalah pasukan yang bagus dan mereka sudah kelihatan macam pasukan Chelsea seperti waktu dahulu."

Erm, kita tengok apa komen beliau lepas Fernando Torres dan David Luiz main pula. =p

KTBFFH
Comments
4 Comments

4 fOOtbaLLcRaziEr's:

Azriff Azmi said...

Serius brO... Aku proud to be Blues bile tgok game ni semalam...

yo87 said...

aku x rasa mcm ko sbb aku tertdo smlm. huhuhu

Skype Crew said...

rugi ko ttdo..haha..

ak rse team kita dah stat bangkit dah..game smlm membangkitkan semangat fans2 kita..

xsbr ak nk tgk gme lwn liv nxt week..

yo87 said...

aku tgk highlight jer la. xpun tgk astro replay. xpi x feel ah sbb dah tau result. hehe

Related Posts with Thumbnails