10 January 2011

ANCELOTTI MASIH BELUM MAHU MEMBELI PEMAIN

Carlo Ancelotti beritahu yang beliau tidak perlu berbelanja pada Januari ini untuk mengubah nasib Chelsea. Beliau pertahankan Chelsea dengan menyatakan bahawa skuad yang mereka ada sekarang adalah cukup bagus meskipun mereka lari dari prestasi sebenar.


"Kami bermula dengan cemerlang di awal musim. Semua orang suka tengok permainan kami, bercakap tentang pemain kami serta cara permainan kami. Kami tidak memerlukan pemain baru."

Ancelotti juga menambah yang peminat di luar sana akan dipuji jika semuanya OK. In other hand, manager pula akan dikritik. Biasalah tu adat permainan bolasepak. Apa pun, Chelsea dah catat seventh heaven tu.. =)

KTBFFH
Comments
3 Comments

3 fOOtbaLLcRaziEr's:

Azriff Azmi said...

1st

mTeNoob said...

percaye ke? aku pulak rase cam dah x percaye ngan skuad yg ade skung..huhu
kalo CA consisten berani nk turunkan youngster tok game yg akan dtg, x de masalah lah, kalo die still nk gune player yg biase dia gunekan, harap cariklah 1 midfield yg berpengalam, n 1 defend yg berpengalaman jugak...

yo87 said...

Azriff: pergh, ada gak perang gitu kt footballcrazie. haha

mTeNoob : aku rasa Ancelotti akan beli kot. mind game dia rasanya. ntah la, klu x beli, mmg dia xblajar ah dari kesilapan lama.

Related Posts with Thumbnails