08 January 2011

ROSS TURNBULL MAHU BERAKSI

Penjaga gol liga simpanan Chelsea, Ross Turnbull berharap agar dia diturunkan dalam starting line-up untuk kejohanan FA Cup menentang Ipswich Town hujung minggu ini. Turnbull dibeli dari Middlesbrough namun jarang diberi peluang untuk turun beraksi sebab dah ada Petr Cech. Erm, aku tak yakin lagi terhadap Turnbull ni. Baik turunkan Khairul Fahmi Che Mat (KFCM) daripada Turnbull. LOL ;p

KTBFFH
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

anamizu said...

minat betol bola...hihi

yo87 said...

hehe.. tu jer sukan yg gerenti berpeluh.

Skype Crew said...

ak kesian jgk kt mamat nie..asyk dk baku simpanan je. dlu pun ak cani gk..jd sub je...tp ble men 1st starter baru rse best & dhargai.

elok bg loan kot kt dia spy dpt kembangkan bakat dia tu...sian dia dowh..

yo87 said...

biasa la tu lam dunia bolasepak. time jadi turun kena bagi yg terbaik. =) xpi, aku setuju dgn ko. kena bg peluang gak. baru develop skill tu.

..:akyn:.. said...

hahah.. betol2.. akyn sokong....
baek turunkan KF... baru mantaop :)

Related Posts with Thumbnails