14 September 2011

CHELSEA MELANGKAH CEMERLANG


Awal pagi tadi kita semua saksikan bagaimana Chelsea telah menewaskan Bayern Leverkusen dengan game berkesudahan 2-0. Gol tersebut dijaringkan oleh D.Luiz dan J.Mata. Terima kasih di atas semangat berpasukan yang ditunjukkan oleh Fernando Torres yang assist kedua-dua gol tersebut. At least bagi pengajaran kepada teammate lain bahawa kerjasama amat penting dalam pasukan berbanding mengejar personal glory seperti Abu dan Amin (bukan nama sebenar).  Apa pun, persoalan yang footballcrazie mahu timbulkan di sini ialah :



"Who the f*** is Sidney Sam?"


Muahahaha ;D. Seperti biasa, korang semua boleh download highlight semua game awal pagi tadi dekat Download Highlight!!
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

aQi + GenGkey said...

boo sama itu sidney sam..
loser..
haha..:D

yo87 said...

rasakan. tak update pulak status FB mamat tu. hahahaha :D

ArulchelseA said...

ptut torres gol tu.. mrles plak kacau.. kih kih kih..

yo87 said...

tu la pasal. xpe, harap Torres perform mcm game ni atau lebih baik vs man u dekat old kerepot nnti. ;)

Zul Fattah said...

padan muka!!!!!!!!!!!

Related Posts with Thumbnails