18 August 2011

ROMELU LUKAKU SIGN KONTRAK MINGGU DEPAN


Fans Chelsea kini hanya perlu menghitung hari untuk melihat Romelu Lukaku bermain untuk Chelsea. FYI, Lukaku telah pun menjalani medical checkup pada dua minggu lepas dan dijangka akan sign kontrak pada minggu depan. Lukaku dibeli daripada Anderlecht dengan harga £18 juta. Apa pun, kita tunggu jer la saat tersebut. ;)


KTBFFH
Comments
2 Comments

2 fOOtbaLLcRaziEr's:

sergeant keroro said...

dengan ada lukaku, perfect striker kat depan.

sturridge, torres, lukaku.

anelka dah ke laut, drogba entahla, kalou hampeh, malouda errr..

yo87 said...

anelka ok lagi. aku suka tgk kawalan bola dia. cool. ;) drogba pula macam hilang sengat je.

Related Posts with Thumbnails