02 August 2011

FABIO CAPELLO MAHU MCEACHRAN DIPINJAMKAN


First & foremost, kamu jangan mengeluh pula dengan tajuk entri dekat atas. Ini kerana manager England, Fabio Capello, memberi cadangan itu jika Chelsea tidak mahu menurunkan Joshua Mark McEachran ini dalam kesebelasan utama pada musim 2011/12. Ini kerana beliau tidak mahu bakat yang ada pada mamat ini dipersia begitu sahaja. Capello mengambil contoh kepada Jack Wilshere yang mana Arsenal meminjamkan pemain muda itu ke Bolton Wanderers pada musim 2009/10. Hasilnya, Jack Wilshere kembali dalam kesebelasan utama sekarang dengan prestasi yang awesome. Perkara yang sama turut boleh diapply untuk McEachran. Kelab mana yang paling sesuai? Mana lagi kalau bukan di Bolton Wanderers. ;)


KTBFFH
Comments
4 Comments

4 fOOtbaLLcRaziEr's:

sergeant keroro said...

rasanya dia dah boleh main 1st team. hehe XD

tapi elok jugak gi bolton, sebab sturridge pon banyak pendedahan kat sana.

p/s : kat mana web nak cari berita-berita transfer rumours eh?

yo87 said...

klu pasal transfer rumours, kat sini best. Simple dan pimple. hahaha :

http://www.footballtransferleague.co.uk/

Skype Crew said...

ak pun prefer mcm tu jgkla..tp klu ikutkan kata2 AVB hr tu seolah2 mcm josh nie akn main 1st team tapi bnyk mane kekerapan yg josh akn main msh blm kita ketahui..

klu AVB nk josh timba pengalaman ngn club lain dulu..ak rse that not bad idea..

yo87 said...

yup, yg penting bg josh pendedahan dulu. susah gak dia nk compete dgn pemain lama.

Related Posts with Thumbnails