15 July 2011

PROVOKOSI MEMBAWA KONTROVERSI


Kesian mamat kat atas ni. Namun, itulah harga yang terpaksa dia bayar jika cuba menimbulkan provokasi di tengah-tengah crowd the Kops. Tahu lah dah jadi the most successful club, tapi janganlah ko pula jadi the most bloodyful Red Devils fans. Inilah yang akan terjadi apabila korang tak menghormati fans pasukan lawan. Footballcrazie kelaskan aksi mamat ni sebagai berani tak bertempat. Last-last, siapa yang tanggung malu?

Sefanatik footballcrazie pun footballcrazie tak akan pakai baju Chelsea dalam events pasukan lain. At least pakai baju Bersih v2.0 pun ok lagi. Kadang-kadang, kita perlu respect
orang walaupun tinggi mana pangkat kita. Renung-renungkan dan selamat beramal. ;)

p/s: Credit to
lioedexing for this awesome video.
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

azfar hranica said...

lain kali jgn nak bajet man u la tgah2 the kop kalau nak memang jd anjing la.

NURUL AINI NORAZMAN said...

salah tmpat la dia,.hahah

btw suka tgk blog ni,.gempak lah!!

yo87 said...

@NURUL AINI NORAZMAN

tq2. =)

@azfar hranica

tu la pasal.. hehe

alibaizuri said...

http://www.youtube.com/watch?v=kujq4j9tMhY&feature=related

Que sera sera
ehehehhehe

BTW, rasa mcm nak singgah MBA kat Titiwangsa nnt ... sure seronok kalau nmpak kit zaman Commodore =)

yo87 said...

@alibaizuri

karma kot. LOL. Yup, mmg events yg menarik, POBDAY. jgn lepaskan peluang tersebut. =)

Related Posts with Thumbnails