18 July 2011

PARAGUAY TEWASKAN BRAZIL? YES!!!

Apa dah jadi kepada pasukan pilihan utama seperti Argentina dan Brazil. Mereka masing-masing dikejutkan dengan kekalahan kepada pasukan underdog. Memang satu kejutan untuk Copa America kali ini. Terbaru, Brazil kalah mengejut dengan Paraguay setelah tamat perlawanan dengan seri tanpa jaringan sehingga membawa kepada penentuaan sepakan penalti. Paling OMG, semua sepakan penalti yang diambil oleh pemain Brazil ke laut. Apa yang telah terjadi? Footballcrazie rasa sebab pemain Brazil termakan janji manis Larissa Riquelme. LOL. ;)

p/s: Pasukan Chelsea dijangka tiba di Malaysia tengah hari ini dan akan menginap di One World Hotel di Bandar Utama, Kuala Lumpur. ;)
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

IrahkuB said...

ramires ngan david luiz trus p malaysia ke??haha...

IrahkuB said...

ramires ngan david luiz trus p malaysia ke??haha...

yo87 said...

diorng tak join .hehe

IrahkuB said...

bro...games Malaysia vS Chelsea nnt ada live x kat tV???

yo87 said...

ntah la.. tu tertakluk kepada penjualan tiket gak. klu ada, tu maknanya pengunjung lebih daripada 60K. klu xde, x sampai target. hehe. kita tunggu dan lihat je la mcm mana. =)

Related Posts with Thumbnails