08 July 2011

MANCHESTER CITY BURU SERGIO AGUERO

Selepas mendapatkan Gael Clichy dan Stefan Savic, Manchester City masih lagi memburu seorang penyerang untuk menggantikan posisi Tevez in case ada kelab lain berminat dengan Tevez dan sanggup pecah tabung sebanyak £50 juta. Sergio Aguero, 22, akan dibida dengan harga £35 juta. Samir Nasri? Footballcrazie dan korang sendiri sedia maklum bahawa mamat tu nak sangat ke Manchester United sebab dah sangap trofi. LOL. Apa pun, kita tunggu dan lihat je la apa yang bakal berlaku. Chelsea tak beli strikers pun tak apa, sebab dah banyak yang power. Tinggal kena atur strategi yang mantop sahaja. ;)


KTBFFH
Comments
2 Comments

2 fOOtbaLLcRaziEr's:

sergeant keroro said...

creative midfielder yang perlu, come on modric XD

aQi + GenGkey said...

striker dh bnyk pulak time ni..
lgpun rse nye atletico xkn lpaskn mamat ni r..

Related Posts with Thumbnails