06 July 2011

ASIAN TOUR 2011 PENTING BUAT CHELSEA FC

Fans Chelsea di Malaysia tak perlu bimbang lagi samaada Chelsea mungkin akan membatalkan tour mereka di Malaysia. Ini bukan kerana Bersih v2.0 atau seantero dengannya. Cuma, Andre Villas-Boas sedar betapa pentingnya jelajah pra-musim di Asia. Boas akui event ni Chelsea gunakan untuk menaikkan brand Chelsea di Asia dalam masa yang sama sebagai latihan sebelum memulakan kempen Premier League untuk musim depan. Boas berkata :


"Ia adalah penting untuk mengembangkan jenama Chelsea di pasaran Asia. Ini sebagai pendedahan dan promosi kami kepada mereka."

Jadi, korang semua tak perlulah risau tentang kedatangan Chelsea ke Malaysia sebab big boss pun dah bersuara. =) Peace yo!!
Comments
2 Comments

2 fOOtbaLLcRaziEr's:

sergeant keroro said...

terbaik!! tapi tak dapat nak pergi tengok. T.T

MBAS said...

hehe.. sayang la.. =) xpe mintak2 tahun depan diorng buat lagi.

Related Posts with Thumbnails