24 June 2011

RAY WILKINS MAHU ANDRE VILLAS-BOAS DIBERI PELUANG

Bekas caretaker manager Chelsea, Ray Wilkins percaya Andre Villas-Boas mampu membawa perubahan kepada Chelsea jika diberi peluang secukupnya. Wilkins, yang pernah membantu Carlo Ancelotti dipecat pada November tahun lepas, merasakan tugas getir menanti Villas-Boas di Stamford Bridge. Wilkins berkata :


"Chelsea dah banyak mendapatkan khidmat manager yang jauh lebih berumur di Stamford Bridge dan mereka tidak mampu melakukannya. Jadi, kita harus memberi semangat dan pujian kepada beliau yang sanggup menggalas tugas sukar ini. Saya nak lihat apa yang orang muda ini mampu lakukan."

Terbaik. Anggaplah ini sebagai satu cabaran buat Andre Villas-Boas sebab ramai lagi kat luar sana yang curiga tentang kebolehan beliau. Apa pun, pesanan footballcrazie buat fans Chelsea di luar sana, janganlah jadi dayus. Be true fans supporters not glory hunters. =)
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

sergeant keroro said...

gimme chance XD

Unknown said...

Apa kata ambik Ray Wilkins jadi assistant balik.

yo87 said...

@Unknown

best gak kalau cmtu. xpi rekod chelsea tak pernah amik org yg pernah dia pecat. huhu

Ibnu isa said...

hello chelsea fan.. jom singgah cerita aston villa http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/06/genting-malaysia-sponsor-aston-villa.html

yo87 said...

ooo..genting casino tu kan? lantaklah diorang. duit haram. ;p

Related Posts with Thumbnails