05 June 2011

MARK HUGHES ATAU GUUS HIDDINK ?

Baru-baru ini Fulham dikejutkan dengan perletakan jawatan oleh Mark Hughes. Secara tak langsung, semua media buat gosip liar tentang alasan Hughes buat begitu. Namun, persoalannya sekarang, antara Mark Hughes dengan Guus Hiddink, korang semua prefer siapa? Bagi Abramovich, beliau mahu dua individu ini bergabung di Chelsea. Hiddink, 64, sebagai director of football manakala Hughes, 47, sebagai first team coach. Only in Chelsea. =D 
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

Azriff Azmi said...

Ermmm..... nak carlo anceolotti gak.. nak jugak.. nak jugak.. hehehe.. =P

yo87 said...

hahaaha, mana tau ancelotti pegang fulham lepas ni. =D

galileo said...

ak rase mark hughes ok je..
walaupun dia xde menang ap2 cup lg...
tapi dia ade xperience kat epl n juga chelsea...

Skype Crew said...

bg aku plak.ak prefer hiddink..sbb hiddink nie berkeyakinan & pernah bantu kita menang trofi sblm nie wlaupun baru ambk alih skjp je team kita.

hughes bgs jgk tp & dia jgk nmpk berkeyakinan tapi ntahla...xbrp yakinla plak den..hahaha

yo87 said...

mcm guus hiddink jer bakal manager chelsea. =D

Related Posts with Thumbnails