15 June 2011

LAST DAY (MUST READ)


Come on!! Hari ini merupakan last day sebelum tempahan untuk t-shirt cool ini ditutup. Sebarang tempahan selepas hari ini tidak akan dilayan. Selain itu, Malaysian Blue Army Supporters (MBAS) turut menganjurkan hari keluarga pada 2 Julai 2011. =) Klik link di bawah untuk info yang lebih terperinci.


HARI KELUARGA MBAS


Sesiapa yang menempah t-shirt melalui info dalam blog ini, sila tinggalkan nama penuh anda dalam ruangan komen untuk tujuan semakan sahaja. Tiada potongan harga sebab aku pun beli harga tu jugak. ;p
Comments
3 Comments

3 fOOtbaLLcRaziEr's:

sergeant keroro said...

bro, aku dah send msj kat no tu, tapi dia tak reply. agak-agak dia dah terima lom eh??

yo87 said...

better call la. sahkan. =)

Azreem said...

jersey yang sungguh lawa.. :)
malaysia forever..hehehe..

Related Posts with Thumbnails