25 June 2011

AC MILAN SEDIA MEMBELI 5 PEMAIN CHELSEA

Pergh, skali buka, nak lima pemain Chelsea terus. Itu yang berlaku kepada AC Milan. AC Milan telah menyenaraikan lapan nama sebagai target players untuk shopping list mereka dan lima nama daripada lapan nama itu ialah pemain Chelsea . Antara nama-nama pemain Chelsea yang mereka senaraikan ialah Didier Drogba, Nicolas Anelka, Salomon Kalou, Michael Essien dan Alex.

Bagi aku, Alex, Essien dan Drogba memang tak dapatlah. =p
Comments
9 Comments

9 fOOtbaLLcRaziEr's:

akutetapaku.com said...

kalou terbaikk jgn jual...

yo87 said...

byk sgt strikers. lgi pun falcao mcm ondaway jer ni.

nerves said...

jual je...tp ale
x tu takya la

yo87 said...

alex kena kekal. power tu. =)

Ridhwan Zayadi said...

jual jew drogba gan anelka..torres dah top form sekarang ha3^^

yo87 said...

drogba xleh. walaupun dia x score, dia playmaker. =) mcm rooney la, x score xpi bleh contribute victory. =)

sergeant keroro said...

jual je kalou dengan anelka, hehe.

season ni drogba baik, xde red card.

keh2

Skype Crew said...

klu nk jual, jual kalaou dan anelka jer..xyah jual alex, drog & essien..rugi beb..

yo87 said...

@Skype Crew

100% agreed.

Related Posts with Thumbnails