07 May 2011

MAGIK BERMULA

Adakah Carlo Ancelotti bakal meneruskan magiknya untuk game malam esok? Aku harap dengan anugerah Manager of April yang beliau dapat bakal memberi sokongan mental kepada Ancelotti di saat-saat kritikal ini. Tatkala Ancelotti lebih suka berdiam diri. Alex Ferguson pula asyik minta pengadil bertindak adil. LOL. Apa pun, kita tunggu game malam esok. Ancelotti sendiri tidak percaya Chelsea mampu merapatkan jurang sebegini rapat dengan Manchester United. Beliau berkata :

"Saya rasa musim ini agak berbeza. Siapa sangka kita mampu bersaing serapat ini. Jika kami menang, ia merupakan saat yang amat manis."


Memang manis la. Daripada 15 mata kepada 3 mata. Aku sendiri tidak percaya. 


KTBFFH
Comments
2 Comments

2 fOOtbaLLcRaziEr's:

Fadzmie Mohamad said...

Serius, kalau season ni Chelsea menang EPL, memang keajaiban telah berlaku! Tak sabar nak tengok Chelsea vs ManU. Penentuan nih!

yo87 said...

@Fadzmie Mohamad

Yup, mmg terbaik la klu mng. hehe

Related Posts with Thumbnails