17 May 2011

I'M SORRY

Sejak kebelakangan ini, aku asyik mendapat email serta komen yang tidak bersetuju dengan penulisan aku di footballcrazie samada di blog ini atau di Facebook. Sekali lagi aku ingin memberi peringatan bahawa footballcrazie ini merupakan buah fikiran aku sendiri. Apa aku rasa tentang Chelsea, aku postkan. Sekiranya, korang tidak berpuas hati, aku tak kecil hati. Masing-masing mempunyai pandangan tersendiri. Apa pun, aku ingin ucapkan :


"I'm sorry!"


KTBFFH
Comments
8 Comments

8 fOOtbaLLcRaziEr's:

penyisir rambut said...

perghh...
mesti peminat amir kan???

yo87 said...

@penyisir rambut

Hahaha, saya cuba meminatinya sebab kami senegeri. Tetapi misi gagal. =D

Azriff Azmi said...

Haha... yo87, dorunk x minat xpe.. aku minat.. huhu...

yo87 said...

haha. terbaik ;p

mad khaz said...

hahaha, xgelak xpe asal undi!

wakakaka

blog ko terbaik! KTBFFH!

yo87 said...

@mad khaz

Thanks bro. Blog ni nothing tanpa supports macam korang semua. =) jgn lupa undi aku kalau aku masuk raja lawak nnti k. hehehe

RABUN @ INDRA QIRANA said...

aku lagi ramai orng tak puas hati ahhaha...

rabunmerah

yo87 said...

hahaha, ni penangan amir la ni. ;p

Related Posts with Thumbnails