02 May 2011

FOOTBALLCRAZIE BALIK KAMPUNG

Maaf jika selama ini korang semua tertunggu-tunggu update daripada footballcrazie. Sebenarnya hari tu, aku balik kampung ke Kota Bharu. Dah sampai di rumah baru aku tahu bahawa internet dah kena potong sebab tak bayar. LOL. Jadi, tak dapatlah aku update footballcrazie macam biasa. 

Namun, pagi ini aku dah berada di Kuala Lumpur. Aku dah update semua highlight game best kat Download Highlight!! Entri baru aku akan post lepas makan nasi lemak. =D
Comments
2 Comments

2 fOOtbaLLcRaziEr's:

Vin Tsen Gan said...

Mana boleh ini macam tak ada update, wa tengah tunggu tau hahahaha.

Anyways, seronok giler ending season ni. Tak sabar nak tengok match minggu depan kat OT. Tengok Torres dapat buat hattrick ke tak. :P

LIVE ON YOU BLUES! :D

yo87 said...

@Vin Tsen Gan

saje nak tgk kamu semua rindu tak dekat footballcrazie. hahaha

Related Posts with Thumbnails