10 May 2011

ALEX FERGUSON SOKONG ANCELOTTI

Fuh, terbakar tengok gambar kat atas. Macam tengok Kelantan kena belasah dengan Perak 4-0 pada 12 April lepas. Apa pun, bukan itu yang footballcrazie nak cerita. Terbaru, Alex Ferguson menyatakan sokongan beliau terhadap Carlo Ancelotti. Ferguson berkata :


"Saya amat terkejut jika Ancelotti dipecat. Ancelotti mempunyai KPI yang tinggi. Dia menang The Doubles pada musim lepas. Kenapa kita persoalkan kebolehan beliau? Beliau seorang yang bermaruah."

Tengok? Manager musuh tradisi Chelsea sendiri tolong backup manager kita. Anda pula macam mana? FYI, aku memang seorang yang meminati gaya Ancelotti sejak beliau membimbing AC Milan lagi. Jadi, aku memang Pro-Celotti. LOL ;p
Comments
4 Comments

4 fOOtbaLLcRaziEr's:

mad khaz said...

hehe. yeke?

Lau Ancelotti dapat power cam SAF kan bagus XD

yo87 said...

@mad khaz

Tu la, blum dapat power dah menang Double utk first season. Season kali ni havoc sbb byk campur tangan. =)

RABUN @ INDRA QIRANA said...

faktor ambromovic(betul ker eje ni). Baik suh dia jer jadi maneger hehe...

yo87 said...

@RABUN @ INDRA QIRANA

aku rasa klu abramovich jadi manager, setiap game dia nk beli jual pemain. LOL

Related Posts with Thumbnails