15 April 2011

ROMAN ABRAMOVICH MENGGILA

Nampaknya Roman Abramovich tengah menggila sebab Chelsea tak mampu pergi ke separuh akhir. Belum sampai seminggu tersingkirnya Chelsea dalam Champions League, Abramovich telah pun merisik Guus Hiddink untuk mengganti tempat yang ditinggalkan oleh Frank Arnesen iaitu sporting director. Ok la tu, tak ada la Abramovich cukup gila untuk sack Ancelotti dan ganti dengan Rafa Benitez. LOL ;D
Comments
8 Comments

8 fOOtbaLLcRaziEr's:

Fir Ikhwan Affandi said...

Ok la kot. Sbb Hiddink pandai skit dlm scout & jual/beli player ni. Dia nmpk player yg berkebolehan. Kalo dia pegang position tu & bergabung dgn Carlo, Insyaallah, nxt season, chelsea player yg msuk, mesti mantop2.

Benitez coach chelsea? Erk! Dari ada 3,4 org player english dlm team chelsea, nnt trus xde. Baek x pyah..

Skype Crew said...

gud job roman..nti blhla hiddink bagi idea sket2 kt CA..lagi mantop team kita...

[Gambar] Jersi Terbaru Chelsea, MU, Liverpool & Arsenal 2011/2012!!!

yo87 said...

yup, kalau cmtu mmg terbaik la. dia sayang lagi ancelotti kot. hehe

aHMaDkEy said...

jika sporting director mungkin ok..tapi nak pula FA turkey lepas dia pegang jawatan tu..diorang pun tgh fight kat euro nye qualification

galileo said...

otak dia nk ambik benitez...
nk hancur chelsea ke ape...
benitez dpt inter pn hancur...
isy3...
kalo ye pn nk dapatkan the best of torres pn,
bukan ambik benitez...
ambik lah rijkard ke,van basten ke..
baru betul...

yo87 said...

better amik rajagopal. =D

Skype Crew said...

plus ong kim swee..ahaks..

Azriff Azmi said...

Abrahamovic tu mmg gegilew~

Related Posts with Thumbnails