14 April 2011

FUCK YOU !!!

Amik ni. Entri ini ditujukan khas untuk glory hunter aka fans lalang yang hanya tumbuh bila Chelsea menang sahaja. Banyak isu timbul sejak Chelsea tersingkir daripada Champions League tempoh hari. Lupakan Manchester United, the Blues kalah sebab mereka tidak perform. Lepas itu, banyak thread tumbuh bagai cendawan nak sarankan agar Roman Abramovich singkirkan Carlo Ancelotti supaya membawa masuk coach baru. Soalan aku untuk glory hunter sekalian :


"Kalau manager lain masuk, confirm ke boleh delivered ?"


Masa Ancelotti menang the Double, semua puji melambung-lambung bak kata Amirul Al Hakim. Masa Ancelotti perlu support, mana korang semua? Maaf, entri ini agak emo sebab aku sayangkan Chelsea. 


KTBFFH 
Comments
15 Comments

15 fOOtbaLLcRaziEr's:

Izat Tarmizi said...

Yeah fuk u!hahaha,jangan kelar tangan yo,jangan bunuh diri,aku sedikit sebanyak terpengaruh jugak dengan chelsea sebab asyik masuk blog hng,hahaha

yo87 said...

hhehehe. aku tau ko minta frenfren fc jer. hehe

shah said...

sabar tapi aku rase kne wat perubahan pde corak pmainan chelsea skrg..terlalu defendsiv..sush nk jaring gol..pndapat aku lmpard gnti ngn kaka atau benayun..hehe kejam x? lmpard agk slow la..pnt tgk die men..

yo87 said...

yup, lampard mmg tak efektif skrng. cuma dia berguna masa nak amik penalti kick jer. haha

Fir Ikhwan Affandi said...

HAha... Kasi tembak jer org camtu! Tp, aku ad baca kat mirror daily, senior player kat chelsea nak RA amik balik Jose gabung dgn Hiddink. ADoi! Nak ke si RA jilat balik air liur yg dia ludah sebelum ni dgn amik jose smula? Hal lampard nak kena tunggu dia bersara la dulu, baru ada kosong kat midfield. Anak emak katakan! Cuma aku rasa yg dia jd pilihan utama selalu, sbb dia nya smngt. Smngt berjuang dia yg tinggi! Walao pun dia makin lembab, dia x pernah nak mengalah.. 2 je kot reason nya..

yo87 said...

hrm, aku tak rasa roman akan ambik balik JM. Mcm ko kate, jilat balik ludah. Hehe. Setuju tu. Lampard ok, cuma lembab jer. Mungkin dah berusia gamaknya. tapi, penalti dia mmg diharapkan. hehe

sayanakhiburan said...

Glory Glory Man United! huhuhu...
Eh? Silap blog lak... Huhuhu... Jangan marah ek? Huhuhu...

Kama Irahsa said...

pergh.. ini org mcm tau2 aku fan chelsea. hehe.

betul bro, mmg aku kecewa bebenor dgn performance the blues tahun ni. xkisah la dlm epl ke, champions league ker. tp, aku redha bro. walau apa pun yg berlaku, aku tetap setia bersama chelsea. even diorg relegated sekalipun. isk3..

jd fan team mcm chelsea lg bagus. bila mng, baru la dpt kepuasan sbnr. sbb pyh benor nk dpt title. slalu sgt mng, xbgus utk kesihatan. ni ayt nk sdpkn ati. hehhe..

yo87 said...

Kama Irahsa: selalu menang tak baik untuk kesihatan? hehe

aHMaDkEy said...

hahahaha..biasa la tu bro..waktu menang semuanya indah..bila ada kalah sikit mula la nak melenting..apa2 pun nak kena secure untuk tempat ke UCL next season

Fadilnand DummiesGarage said...

ancelotti nie bagus ape....satu2 coach yg mesra rakyat kot....bgss kot dia nie...huhu

kyo_9 said...

huhu.. fan lalang nih boleh didapati kt semua kelab kot.. biasa la bro.. ak fan Arsenal pon sering dengar kata2 camtuh.. nk wat camne, kebebasan bersuara kan~~

yo87 said...

padil: betul tu. mungkin bleh jadi Alex ferguson versi chelsea.

kyo_9: tu la psal.

Azriff Azmi said...

Anceolotti jgn dipecat... Aku rasa patut bg kebebasan sikit utk CA pilih backroom staff dia la.. Mybe Flanco Bladini sesuai jd asst.coach bg CA kot.. (^__^)

yo87 said...

hehe, lantik rajagopal pun xpe. nnti bleh player malaysia join sana. =)

Related Posts with Thumbnails